Asunnon myynti on hyvä aloittaa asunnon arvon määrittämisellä

Välityspalvelumme sisältää kattavasti koko myyntitapahtuman asiakirjojen hankkimisesta lopulliseen kauppaan. Asunnon omistajan toivomuksesta voidaan sopimukseen sisällyttää myös mm. asunnon kosteusmittaus, siivous ja/tai stailaus. Toimimme luotettavasti kaikissa asunto- ja kiinteistökauppaan liittyvissä tehtävissä. Noudatamme hyvää välitystapaa.

Tulemme mielellämme arvioimaan asuntosi silloin, kun se sinulle sopii – myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tilaa arvio puhelimitse tai ota yhteyttä –sivun lomakkeella. Perustamme hinta-arviomme markkinatilanteeseen, toteutuneisiin kauppahintoihin ja kokemukseemme. Myyntiaikeissa tilattu suullinen arvio on ilmainen eikä sido sinua millään tavoin.

On tärkeää, että asuntoa markkinoidaan tehokkaasti, jotta asunnonetsijät tietävät sen olevan myynnissä. Meillä on ammattilaisina käytettävissämme koko Suomen tavoittava portaali etuovi.com ja oikotie.fi sekä laajalevikkinen Aamulehden Koti- lehti, minkä lisäksi kaikki välitettävänämme olevat kohteet näkyvät omilla kotisivuillamme ja toimistomme ikkunalla. Tapauskohtaisesti käytämme täydentäviä markkinointikanavia.

Muun muassa siitä, esitelläänkö asuntoasi yleis- vai pelkästään yksityisesittelyin, päätät sinä. Huolehdimme kaikista esittelyistä ajankohtina, joista on sovittu yhdessä kanssasi. Useista toimintatavoista voidaan myös sopia asiakaskohtaisesti totutusta poiketen. Riippumatta siitä, missä määrin haluat itse osallistua tapahtumiin, pidämme sinua säännöllisesti ajan tasalla koko myyntiprosessin ajan.

Katso Välityspalkkio- ja palveluhinnasto

Valitse tämä kun haluat ammattilaisen hoitamaan asuntosi myynnin alusta loppuun.

Asuntopari Oy:n täydenpalvelun sopimus sisältää:

hinta-arvion

myyntiin liittyvien asiakirjojen hankinnan

myyntiesitteiden laatimisen

markkinoinnin: lehti- ja internet ilmoittelu

myyntiesittelyt, haluamanasi ajankohtina

ostotarjousneuvottelut

kauppakirjojen laadinnan

kaupantekotilaisuuden järjestämisen

ilmoitukset isännöitsijälle ja verottajalle

kuluttajansuojan myyjälle ja ostajalle

asuntokauppaan liittyvän veroneuvonnan

uuden asunnon hakupalvelun