Tampereen asuntopari yrityksenä

Tampereen Asuntopari Oy LKV on vuodesta 1994 alkaen ollut vahvasti asiakaslähtöiseen ja kattavaan palveluun panostava, asiakkaan asiaan paneutuva laillistettu kiinteistönvälitysyritys. Meillä yksikään välitettävänä oleva asunto tai asuntoa etsivä asiakas ei huku massaan, vaan paneudumme asiaasi antaumuksella ja ammattitaidolla. Meillä on satojen onnistuneiden asunto- ja kiinteistökauppojen tuoma kokemus ja ammattitaito.

Palvelumme

Asunto-osakkeiden ja kiinteistöjen välitys

Välityspalvelumme sisältää kattavasti koko myyntitapahtuman asiakirjojen hankkimisesta lopulliseen kauppaan. Noudatamme hyvää välitystapaa.

Maksuton hinta-arvio

Tutustumme kohteeseen paikan päällä ja annamme suullisen maksuttoman arvion asunto-osakkeesta tai kiinteistöstä, joka sijaitsee Pirkanmaan alueella.

Arviokirjojen laadinta

Arvioimme kohteen ja laadimme lain edellyttämän virallisen arviokirjan esimerkiksi vakuusjärjestelyjä, ositusta tai perinnönjakoa varten.

Kauppakirjojen laadinta

Kun myyjä on löytänyt ostajan, laadimme kauppakirjat.  Näin sekä myyjä että ostaja voivat olla varmoja siitä, että kauppakirjat ovat oikein laaditut ja kaupan käytännön järjestelyt on helppo toteuttaa.

Lupahakemukset

Hoidamme erilaiset lupahakemukset kuten esim. Lainhuudon haut, vuokraoikeuden siirrot,  kiinnitysten haut, rakennuslupien haut, poikkeuslupien haut, naapureiden kuulemiset, edunvalvojan haut jne.

Asiakirjat

Asuntopari Oy:llä on suora yhteys Maanmittauslaitokseen, jonka kautta saamme nopeasti kiinteistön viralliset lainhuutokortit, kiinteistönrekisterin otteet ja rasitustodistukset.

Vuokravälitys

Etsimme asunnoille ja kiinteistöille luotettavat vuokralaiset. Esittelemme vuokrattavan kohteen ja haastattelemme kaikki kiinnostuneet, tarkistamme hakijoiden luottotiedot ja teemme suosituksen vuokranantajalle vuosien kokemuksemme perusteella.

Kehitämme palveluamme jatkuvasti tarpeidesi pohjalta ja muokkaamme yhdessä asuntosi välitysprosessin sellaiseksi, että se toimii juuri sinun tapauksessasi parhaiten.

Aloita asunnonvaihto tilaamalla meiltä maksuton hinta-arvio asunnostasi. Myyntiaikeissa tilattu suullinen arvio on maksuton eikä sido sinua millään tavoin.

Meillä on vuosien käytännön kokemus sähköisestä kiinteistökaupasta, myös asunto- osakkeiden sähköinen kaupankäynti ilman henkilökontakteja on nyt käytössämme.

Tervetuloa palveltavaksi!

Asuntopari Oy:n täydenpalvelun sopimus sisältää

Valitse tämä kun haluat ammattilaisen hoitamaan asuntosi myynnin alusta loppuun.

hinta-arvion

myyntiin liittyvien asiakirjojen hankinnan

myyntiesitteiden laatimisen

markkinoinnin: lehti- ja internet ilmoittelu

myyntiesittelyt, haluamanasi ajankohtina

ostotarjousneuvottelut

kauppakirjojen laadinnan

kaupantekotilaisuuden järjestämisen

ilmoitukset isännöitsijälle ja verottajalle

kuluttajansuojan myyjälle ja ostajalle

asuntokauppaan liittyvän veroneuvonnan

uuden asunnon hakupalvelun

Outi19

Outi Kolkka

LKV, Toimitusjohtaja

050 518 4707

outi@asuntopari.fi

Timo väri 2019

Timo Jokinen

KiAT, Hallituksen puheenjohtaja

050 552 0408

timo@asuntopari.fi

Ongelmien ratkaiseminen: Jos sopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)

Kunniakirjamme

Ansiomerkit on vuonna 2018 myöntänyt Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n hallitus tunnustuksena ansiokkaasta toiminnasta kiinteistönvälitysalalla.

kunniakirja-outi
kunniakirja-timo

Harkitsetko asunnon myyntiä?